這是快取的 http://www.microsoft.com/slovenija/malapodjetja/ 擷取日期在2009-02-10 04:03:59。
此為 Vifind 漫遊網路時所暫存之網頁,它可能已經更新,請連至 http://www.microsoft.com/slovenija/malapodjetja/ 查看最新網頁。
由於與原作者無關,Vifind 不對網頁內容負責。
您的查詢為 com

Mala podjetja – domača stran
Varnost

Aktualno

Težko je napovedovati prihodnost, vendar razmere od nas zahtevajo, da smo pripravljeni na vse. Mnoge organizacije iščejo način, kako zmanjšati stroške in poslovati bolj učinkovito.

Ostanite konkurenčni in naredite naslednji korak z orodji za povečanje storilnosti, s katerimi boste zagotovili visoko učinkovitost svojih zaposlenih.

Ste prepričani, da je vaša tehnologija pripravljena na trenutne poslovne izzive? Odgovorite na nekaj vprašanj in naš svetovalec vam bo pomagal najti optimalno rešitev za vaše poslovanje!

Izberite pravega partnerja:

Oglejte si več aktualnih dogodkov

Aktualni dogodki


Pod žarometi

Svetovalec meseca
Dejan Skok, I.T. tim d.o.o.
Dejan Skok je zaposlen v podjetju I.T. tim d.o.o. iz Maribora. Podjetje je dejavno na področju zagotavljanja informacijske podpore vsem poslovnim procesom v manjših in srednje velikih podjetjih. Z nenehnim izpopolnjevanjem znanj in nazivom Microsoft Gold Partner si je podjetje ustvarilo trden položaj, ki ga želi ohraniti tudi v prihodnosti. Da bi svojim strankam zagotovili kakovostne storitve in visoko odzivnost, je podjetje odprlo podružnice po Sloveniji in Balkanu.
Z dolgoletnimi izkušnjami na področju informacijskih tehnologij je Dejan v preteklih letih opazil spremembo v načinu razmišljanja in osvajanja tega področja pri strankah...
Več o tem ...

Rešitev meseca: Kotrast.si
Kot eden izmed vodilnih ponudnikov rešitev za mala podjetja in gostovanih rešitev je B4Contact želel razviti preprost način za oblikovanje spletnih strani, ki delujejo na tehnologijah Microsoft SharePoint. Podjetje je želelo ustvariti rešitev, ki bi omogočila preprosto urejanje vsebine in prilagajanje videza spletnih strani brez uporabe posebnih orodij za urejanje.
B4Contact je s Kontrast.si ustvaril zelo prilagodljivo in preprosto rešitev, ki podjetjem vseh velikosti omogoča, da si po zelo nizki ceni ustvarijo svojo prisotnost na spletu in vzpostavijo sistem za interno sodelovanje ter skupinsko delo. Glavne prednosti rešitve so preprosta uporaba, hiter začetek dela in nizki stroški uvedbe.
Več o partnerju


Zaščitite svoje podjetje

Zaščitite svoje podjetje

Povečajte storilnost vašega podjetja

Povečajte storilnost vašega podjetja

Izboljšajte odnose s svojimi strankami

Izboljšajte odnose s svojimi strankami

» Prepoznajte tveganja
» Zaščitite svoje poslovanje

» Poslujte tudi zunaj vaše pisarne
» Izboljšajte učinkovitost timskega dela

» Prepoznajte nove priložnosti na trgu
» Povečajte zadovoljstvo svojih strank


Aktualne podjetniške teme

Poskrbite za varnost
Vse večja povezanost poslovanja podjetij, tudi malih, z informacijsko tehnologijo pomeni tudi večjo izpostavljenost napadom hekerjev in drugim varnostnim tveganjem. Za zaščito svojih kritičnih podatkov pred krajo ali izgubo se oborožite z varnostnimi orodji in postopki, ki so danes nepogrešljivi.

Manj ovir za nove obrtnike
Državni zbor je jeseni sprejel novelo obrtnega zakona (Uradni list, št. 102/2007), ki je na tem področju prinesla nekaj večjih sprememb. Vabimo vas, da si jih ogledate.

Kdaj je stranko pametno zavrniti
Mnogi podjetniki se oklepajo pravila, da je vsaka stranka pomembna. Vsaki so pripravljeni ustreči, storiti skoraj karkoli, samo da je ne bi izgubili.

Ali uporabljate storitve E-uprave?
Ali veste, da je letos portal E-uprava doživel evropska priznanja kot eden najuspešnejših? Tako fizične kot tudi pravne osebe najdejo na njem vse več storitev, ki prihranijo čas in denar. Da jih boste čim bolje izkoristili, so zdaj na voljo navodila za pripravo brskalnika v Windows Visti za vključitev spletnih strani E-uprave med zaupanja vredne strani.

Prek spleta do podjetja: portal e-VEM
Če razmišljate o ustanovitvi enoosebne d.o.o., lahko od nedavnega vse potrebno uredite na daljavo, natančneje, na državnem portalu za poslovne subjekte e-VEM. Potreben ne bo niti obisk pri notarju, saj zadostuje overovitev na točki VEM.


Poslovni nasveti

Sun Cujev priročnik Umetnost vojne
Še po dolgih stoletjih velja za enega od najpomembnejših knjig o vojaški strategiji. V 20. stoletju so modrosti iz knjige začeli poučevati tudi na najpomembnejših poslovnih šolah na svetu.

Podjetništvo je umetnost navezovanja odnosov

Vstop na tuji trg zahteva temeljito pripravo

Obvezno preverjajte reference

8 znakov za nadgradnjo vašega strežnika

Arhiv